Webshop

Folder Bio-KulturaWe zijn leverancier van biologische potgrond, tuinaarde en mestcompost van Bio-Kultura. Zij maken potgrond om je planten op het balkon of het terras de perfecte leefomgeving te geven. Een tuinaarde om de borders in je (moes)tuin op te hogen en je planten in te laten groeien. En een mestcompost die je ieder voorjaar over de bodem verspreidt als voeding voor een heel seizoen. We geloven dat een mooie en bloeiende tuin begint met een goede verzorging van de bodem. Klik op de folder voor meer info over de producten.

Losse zakken zijn te koop en af te halen op onze kwekerij, de big bag's van 1000 liter worden bij je thuis bezorgd. Met een palletwagen wordt deze op je stoep geplaatst. Wil je de big bag's over gras of grind laten bezorgen? Kies dan voor de extra optie 'lossen met kooi-aap'.

 

Voor overige bestellingen is het handig om te weten dat we geen planten of losse zakken verzenden. Ook is het helaas niet mogelijk om big-bag's over te scheppen op de kwekerij.thuislevering big-bag Bio-Kultura Tuinaarde/compost 1 m3
€ 203,00
thuislevering big-bag Bio-Kultura Mestcompost 1 m3
€ 200,00
thuislevering big-bag Bio-Kultura Mestcompost 2 m3
€ 285,00
thuislevering big-bag Bio-Kultura Potgrond 1 m3
€ 245,00
Lossen bio-kultura met kooi-aap voor onverhard terrein
€ 36,00
Totaal