De Kwekerij

Op onze kwekerij kweken we bekende en minder bekende cultivars van vaste planten, inheemse planten en enkele heesters. We hebben in het voorjaar ook regelmatig groentenplanten en tomatenplanten. De producten van Bio-Kultura - biologische potgrond, tuinaarde en mestcompost - hebben we altijd op voorraad in handige 40 liter zakken. Wil je een big-bag? Dan regelen we dat voor je.

We zijn open op vrijdag en zaterdag van 10 uur tot 4 uur.

Witveldweg 2, 5971 NS Grubbenvorst

06-52041208

kwekerijlovendaal@mailbox.org

Hoe kweken wij

Voor de kwekerij hebben we 'moederplanten' nodig, sterke planten waar je ieder jaar weer zaad of stekken van kan nemen, of kleinere delen van kunt scheuren om op pot op te kweken voor de verkoop. Omdat deze planten vaak ook fantastisch mooi bloeien, combineren we die moederbedden voor een deel met de bloemenpluktuin! Je zult een hoop bijzondere bloemen tegenkomen die je nog niet kent, waarmee je een uniek boeket kunt samenstellen.
Kenmerken: Kleinschalig, teelt in volle grond, combinatie van inheems met cultuurplanten, passend bij ecologisch tuinontwerp, bijzondere locatie, combinatie van kennis, advies, inspiratie en verkoop van planten.

Potgrond Straat Kraampje

In de straat bij onze kwekerij staat een potgrond kraampje; we verkopen hier de zakken biologische potgrond, tuinaarde-compost en mestcompost van Bio-Kultura. Je kan hier buiten openingstijden zelf je zakken bio-kultura ophalen en afrekenen. Heb je meer zakken nodig, bel dan even met 06-52041208. Wil je een 1000 liter big-bag met één van de Bio-Kultura producten? Bestel deze dan in onze Webshop